dilluns, 31 de desembre del 2012

Pearltrees

L'altre dia a classe de GITIC vam començar a aprendre a utilitzar l'eina Pearltrees, que la majoria de nosaltres troba molt útil per la feina del dia a dia.

Què és? 
Peartrees és un servei gratuit de marcadors socials, on el que pretén es la organització d'informació a traves de "perles" molt visuals.

Com funciona?
Principalment cal dir que considera cada pagina que nosaltres volem utilitzar com a una perla, que es poden guardar agrupant-les dintre d'altres perles més grans. Tot el que guardem se'ns mostrarà en forma d'arbre, expandint-se cada “branca” amb totes les seves perles. En fer clic en una, podrem veure en una finestreta una previsualització de la pàgina que hem seleccionat.
La seva utilització és molt senzilla i et facilita la visita de les pagines web més utilitzades per tu, tenint-les totes a l'abast de un clic.

Twitter
Un altre servei important, es que permet adjuntar el teu compte peartres amb el compte de twiter, facilitant-te així les comunicacions.
Funciona de tal manera de que cada enllaç que tu comparteixis, es convertira instantàniament en una perla.
Twitter és una xarxa social que permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters (denominats tweetstuits, o piulades) per mitjà del mateix web de Twitter, SMSmissatgeria instantània o bé aplicacions de tercers


Per saber-ne més sobre aquest tema us enllaço aquesta pagina on trobareu més informació escrita i un video molt interesant sobre pearltrees i una altre pàgina amb informació sobre twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada